Delivery & collection – hyrbil till och från dörren

Car Rent Worldwide är inte en helt vanlig biluthyrare. Visst, det handlar om att hyra ut bra och säkra bilar. Men vi lägger lite extra fokus på din bekvämlighet. Oss väljer du som värdesätter en trygg och smidig hyrbilsupplevelse med leverans och hämtning av din bil.

Boka bil

Det hela är mycket enkelt. Du gör din bokning och betalning här på vår hemsida. Du väljer bland våra bilkategorier och uppger var och när du vill att bilen ska stå redo för dig. Vi levererar den till hemmet, kontoret, flygplatsen eller var du nu önskar åka ifrån. När du är klar med bilen hämtar vi upp den igen. Att hyra bil ska vara tryggt, enkelt och bekvämt.

Papperslös biluthyrning

Har du också rotat igenom hela handskfacket i jakt på det där bokningskvittot? Den tiden är förbi. Hos Car Rent Worldwide har du all nödvändig information och alla dokument säkert förvarade digitalt. När vi levererar bilen till dig är allt redan färdigt – det enda du behöver göra är att kvittera ut nyckeln genom en digital signering. Sedan ligger världen för dina fötter.

Boka bil